Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Payroll specialist

Payroll specialist

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil.

We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren.

Over FixedToday

Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 700 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Wat ga je doen

Wil je bijdragen aan goed werkgeverschap door de verloning van de professionals tot in de puntjes te verzorgen dan zal deze functie jou zeker aanspreken.

Als payroll specialist ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie ten behoeve van onze klanten en zorg je ervoor dat de professionals op een juiste en tijdige wijze worden verloond.

Omdat onze professionals veelal Engelstalig zijn is het een vereiste om de Engelse taal te beheersen.

Je komt te werken in een enthousiast team waar jouw ervaring en inbreng op prijs wordt gesteld. Cruciaal voor je succes is nauwkeurigheid en stressbestendigheid. Je bent er continu op gefocussed .

" FixedToday is geen (chat)bot bedrijf "

Wat vragen we?

 • Je bent in het bezit van de benodigde diploma’s en/of aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie;

 • Je werkt zelfstandig binnen teamverband;

 • Je bent nauwkeurig, leergierig en betrouwbaar met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Ervaring binnen de flexmarkt (uitzenden, detachering) is een pré.

 • Jij kunt goed het overzicht bewaren in een dynamische omgeving.

 • Uiteraard ben je communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?

Je gelooft in jezelf, het team en in FixedToday. En wij? Wij belonen jou voor al het harde werk. In geld, een fijne werk-privé balans en persoonlijke groei. Omdat jij altijd het beste levert voor onze klanten bieden wij jou:

 

 • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;

 • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);

 • Er wordt binnen Fixed Today hybride gewerkt. Voor deze functie geven wij er de voorkeur aan dat je vanuit kantoor werkt

 • Elke dag een lekkere lunch;

 • Een leuke bedrijfscultuur en een fijne werkomgeving. Onze collega’s komen met plezier naar kantoor om elke dag op een gedreven manier onze klanten, leveranciers en professionals vakkundig te bedienen.

 • Een training wanneer dit nodig is voor het uitoefenen van je functie;

 • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen;

Wil je ons team versterken?

Is jouw interesse voor deze functie gewekt? Reageer dan direct! Je solliciteert met jouw cv en eventuele motivatie via werkenbij@fixedtoday.nl of gebruik het onderstaande sollicitatieformulier.

Solliciteer