services

Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Payrolling uitzenden

U de (arbeids)kracht, wij de administratie

Werkgeversrisico uitbesteden?

Wij vinden het van essentieel belang om de payrollmedewerker van goede arbeidsvoorwaarden te voorzien. Zij zijn immers niet alleen het menselijke kapitaal van onze klant, maar ook die van ons. Payrolling gaat dus veel verder dan het extern laten uitvoeren van de salarisadministratie. Het geeft jou als opdrachtgever de ruimte om te focussen op ondernemen.

Bij het in dienst nemen van personeel komt veel administratief werk om de hoek kijken. Onder andere het aanmaken van arbeidsovereenkomsten, de salarisadministratie, ziek- en herstelmeldingen en het bijhouden van alle wijzigingen in wet- en regelgeving.

Door het uitbesteden van al deze taken aan een “Payroller” bespaar je veel administratief werk. Dankzij de ervaring van FixedToday inzake het verlenen van payroll dienstverlening, zijn alle processen zorgvuldig en efficiënt ingericht. Dit resulteert in de juiste arbeidsovereenkomsten en voorwaarden, correcte salarisadministratie en tijdige salarisbetaling. Tevens heeft u geen aansprakelijkheid meer richting instanties als de Belastingdienst of het UWV.

Vanwege Regeringsbesluiten, zoals de invoering van de wet Arbeidsmarkt in Balans, zal anno 2020 Payrolling verder gaan dan het extern laten uitvoeren van de salarisadministratie. FixedToday volgt nieuwe ontwikkelingen op de voet en speelt hierop in als betrouwbare partner die haar klanten ontzorgt.

Payrolling met behulp van FixedToday blijft heel eenvoudig: Je werft en selecteert zelf jouw medewerker en meldt deze aan bij FixedToday. De medewerker gaat voor jouw organisatie werken en komt op de loonlijst van FixedToday. De arbeidsovereenkomst tussen FixedToday en de medewerker zal gebaseerd zijn op de arbeidsvoorwaarden welke van toepassing zijn bij jou als opdrachtgever.

Wilt u iemand van buiten de EU inzetten/inhuren ? Dan kan gebruik gemaakt van de kennismigrantenregeling waardoor de persoon tevens op korte termijn inzetbaar is. Kennismigranten kunnen in Nederland alleen worden aangenomen door werkgevers die erkend IND-referent zijn.

FixedToday is gespecialiseerd in payroll oplossingen voor buitenlandse (kennis)werknemers van binnen de EU en buiten de EU en is erkend IND-referent sinds 2012. FixedToday zorgt daarbij voor de aanvraag van verblijfs- en werkvergunningen (kennismigranten), aanvraag 30% regeling, ondersteuning bij aanvraag Nederlandse zorgverzekering, het openen van een Nederlandse bankrekening en wat nodig is om de kennismigrant zo snel mogelijk optimaal te laten functioneren.

FixedToday is geen (chat)bot bedrijf