services

Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Staffing

Wij brengen klant en kandidaat bij elkaar

Staffing

Op zoek naar een tijdelijke IT medewerker of op zoek naar een nieuwe opdracht? Met de dienst Staffing brengen wij klant en kandidaat bij elkaar.

Staffing binnen FixedToday houdt in dat je niet langer zelf op zoek gaat naar nieuwe (tijdelijke) werknemers, maar het recruiten van professionals door ons laat uitvoeren. Of je nu het hele proces uitbesteedt of slechts een deel ervan, dat bepaal je helemaal zelf. FixedToday stelt jouw wensen centraal en zoekt het talent dat bij jouw aanvraag en bedrijfscultuur past.

Met FixedToday haal je een ervaren team binnen dat op één doel is ingesteld: hoogopgeleid talent vinden en werven ten behoeve van jouw organisatie. Om jouw ideale kandidaten te vinden zetten we verschillende methoden in. De beste kandidaten benaderen wij één op één om ze te enthousiasmeren voor jouw bedrijf en aanvraag.

FixedToday biedt je volledige transparantie qua tariefstelling en arbeidsverhouding.

FixedToday doet wat de naam belooft: binnen 24 uur krijg je de antwoorden en oplossing aangedragen voor jouw vragen en/of problemen. Zo biedt FixedToday je met haar Staffing diensten een geheel transparante totaaloplossing.

Meer weten? Neem contact met ons op om nader kennis te maken.