Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Leveranciers

Samen sterker: verbinding én groei

SAMEN STERKER

Wij werken graag samen met partijen om samen met ons de aanvragen van onze klanten te vervullen.

Dit kan met bekende leveranciers zijn, maar ook met partijen die we nog niet kennen. Ben jij een nieuwe leverancier van ons, dan plannen we graag een kennismakingsgesprek in met onze leveranciersmanager. Dat kan online, maar ook op ons kantoor te Culemborg. In een gesprek leren we jullie graag kennen en spreken we de mogelijkheden door om samen te werken en onze wederzijdse verwachtingen naar elkaar uit.

Dit gesprek zal zijn met onze leveranciersmanager of één van onze recruiters, naar gelang het werkveld van jullie professionals. Om efficiënt te laten verlopen, en de juiste FixedToday medewerker te selecteren voor de kennismaking, willen we je vragen onderstaand formulier in te vullen.

Nieuwsgierig naar onze openstaande aanvragen? Op onze portal heb jij direct inzage in onze actuele openstaande aanvragen en kan je direct online reageren met een geschikte kandidaat.

Een portal is prettig voor het overzicht, maar persoonlijk contact vinden we belangrijk, dus bij elke aanvraag op onze portal staat welke FixedToday Recruiter de aanvraag in behandeling heeft, met contactgegevens. Zo kan je snel en direct contact leggen en antwoord krijgen op je vragen.