services

Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

CONTRACTING

Het coördineren en afhandelen van contracten met:

  • Zelfstandigen

  • Leveranciers

  • Bemiddelaars

Risicoloos inhuren

FixedToday verstaat onder “contracting” het coördineren en afhandelen van contracten met (buitenlandse) zelfstandigen, leveranciers en bemiddelaars. Daarbij wordt een 100% risicovrij en compliant proces geborgd, welke een minimale belasting op jouw administratieve organisatie zal geven. FixedToday kan jou als opdrachtgever van advies voorzien betreffende specifieke inhuursituaties in Nederland en België.

Opdrachtgevers

Heb je als opdrachtgever via jouw eigen netwerk reeds zelf een kandidaat gevonden voor de opdracht? FixedToday draagt zorg voor de juiste contractering conform wet- en regelgeving én facturering en betaling van jouw kandidaat of leverancier.

Compliant met wet- en regelgeving

FixedToday garandeert correcte naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen, zodat jouw organisatie nagenoeg risicovrij inhuurt. FixedToday is o.a. SNA (NEN4400:1) gecertificeerd en wordt 2x per jaar door een externe auditor gecontroleerd op naleving van de wetgeving en een correcte boekhouding.

Tijd- en kostenbesparing

Wij kennen de processen van inhuur en sluiten onze werkwijze daarop aan. Hierdoor gaat het proces van onboarding een stuk soepeler. Dit voorkomt dat je bij iedere leverancier het proces opnieuw moet doornemen en uitleggen.

Benchmark

Wij hebben dagelijks contact met kandidaten en leveranciers en zijn daardoor goed in staat te bepalen wat marktconforme uurtarieven zijn.

Staffing

Mocht jouw kandidaat de opdracht vroegtijdig verlaten, dan helpen wij je desgewenst met vervanging.

Kandidaten

Heb je als kandidaat via je eigen netwerk reeds zelf een opdracht gevonden, dan kan FixedToday zorgdragen voor de juiste contractering volgens wet- en regelgeving, de facturering aan de eindklant en jouw betaling.

Uitbesteding debiteurenrisico

FixedToday werkt met vaststaande betaaltermijnen en niet met “paid when paid” constructies. In feite besteed je het debiteurenrisico aan ons uit. Mocht je de betaaltermijn nog korter willen zien, dan gaan we graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor een versnelde betaaltermijn.

Kennis van de inhuurprocessen van de klant

Wij kennen de inhuurprocessen van de klant en sluiten onze werkwijze daarop aan. Hierdoor gaat het proces van onboarding een stuk soepeler en hoef je niet bij iedere klant uit te vinden hoe contractering, urenregistratie en facturering verloopt.

Benchmark

Wij hebben dagelijks contact met klanten en leveranciers en zijn daardoor goed in staat te bepalen wat marktconforme uurtarieven zijn.

Staffing

Mocht je opdracht afgelopen zijn, dan staan onze resource managers klaar je te helpen bij het updaten en verbeteren van jouw cv. Ze ondersteunen je graag bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht.

Het verschil tussen Contact en Contract is de R van Relatie