Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

PROFESSIONALS

Ben jij op zoek naar een gave opdracht of heb je onlangs een opdracht gevonden? Dan moet je dit zeker lezen!

STOP MET ZOEKEN!

Zoekt u naar een tijdelijke opdracht waarin u al uw kennis en expertise kwijt kunt? Met onze recruitment-service ondersteunen we u tijdens het gehele traject. Van inschrijven bij ons tot de eerste dag bij uw nieuwe opdrachtgever. Heeft u al een opdracht gevonden? Dan kunt u ons inschakelen voor het contractmanagement tussen u en de opdrachtgever.

Heeft u als kandidaat via uw eigen netwerk reeds zelf een opdracht gevonden, dan kan FixedToday zorgdragen voor de juiste contractering volgens wet- en regelgeving, de facturering aan de eindklant en jouw betaling.

Uitbesteding debiteurenrisico
FixedToday werkt met vaststaande betaaltermijnen en niet met “pay when paid” constructies. In feite besteedt u het debiteurenrisico aan ons uit. Mocht u de betaaltermijn nog korter willen zien, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor een versnelde betaaltermijn.

Kennis van de inhuurprocessen van de klant
Wij kennen de inhuurprocessen van de klant en sluiten onze werkwijze daarop aan. Hierdoor gaat het proces van onboarding een stuk soepeler en hoeft u niet bij iedere klant uit te vinden hoe contractering, urenregistratie en facturering verloopt.

Benchmark
Wij hebben dagelijks contact met klanten en leveranciers en zijn daardoor goed in staat te bepalen wat marktconforme uurtarieven zijn.

Staffing
Mocht uw opdracht afgelopen zijn, dan staan onze recruiters klaar u te helpen bij het updaten en verbeteren van uw cv. Ze ondersteunen u graag bij de zoektocht naar een nieuwe opdracht.