blog

Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Flitsend nieuws in onze Circle8 familie!

Nieuws

Super-enthousiast delen we dit nieuws van Circle8. Ons moederbedrijf heeft zojuist een spannende samenwerking aangekondigd met het Aston Martin Aramco Formula One® Team. Circle8 en haar labels zijn nu Global Talent Matching Partner, die het team gaat helpen continue het beste talent te vinden voor topprestaties in de F1®-racing.

-- Always change a winning team! --

Onderdeel zijn van Circle8 betekent voor ons altijd voorop lopen in verandering en innovatie. Met dit partnership focussen beide teams op tastbare resultaten en het maken van echte impact, door altijd de beste talenten op de juiste plek te hebben. De gedeelde visie van de labels van Circle8, 'Total Talent Flow', draait niet alleen om het plaatsen van de juiste mensen op de juiste plek, maar juist ook op het altijd laten (door)groeien van deze talenten en de teams waarin ze werken. Het is pretty cool om te zien dat onze inspanningen gaan bijdragen aan de snelle wereld van de Formule 1®, zeker als we het Circle8-logo voorbij zien flitsen op de AMR24 (voor de niet F1-fans: de racewagen van Fernando Alonso).

-- Stay tuned --

Deze samenwerking is een geweldige kans voor iedereen die betrokken is en laat zien datwe samen streven naar topprestaties. Lees meer over dit partnership en ontdek hoe we de toekomst van talent management in de Formule 1® gaan vormgeven: Lees het persberichtLaatste blogs

Omzet Circle8Group breekt door grens 1 miljard euro

HR Tech dienstverlener groeit autonoom met ruim 20 procent in 2023

Lees meer

Webinar Bovib Wet DBA

ZZP’ers, intermediairs en opdrachtgevers opgelet! Op dinsdag 6 juli organiseert de Bovib een webinar over wet DBA.

Lees meer

FixedToday doneert twee shelterboxen

In samenwerking met Rotary doneert FixedToday twee shelterboxen.

Lees meer

In memoriam

We nemen afscheid van een mooi en moedig mens

Lees meer

FixedToday 10 jarig jubileum

Het team van FixedToday heeft in oktober 2022 een geweldig weekend beleefd om het 10 jarig jubileum gezamenlijk met partners en kinderen te vieren.

Lees meer