Home

Doorzoek website

Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste informatie

Medewerker Salarisadministratie / Payroll

Medewerker Salarisadministratie / Payroll

In verband met onze groeiambities zijn wij op zoek naar een payroll medewerker.

De wereld ligt aan onze voeten en FixedToday betreed deze. Als payroll specialist heet je onze consultants van over de grens van harte welkom. Onze veelal Engelstalige Expats komen vanuit alle windstreken en als payroll specialist breng je de Expats op de hoogte wat werken voor FixedToday betekent.

Wil je bijdragen aan goed werkgeverschap door de verloning tot in de puntjes te verzorgen dan zal deze functie voor minimaal 32 uur jou zeker aanspreken. Spreek je dit aan lees dan gauw verder en wordt een aanvulling op ons enthousiaste team van collega’s.

Over FixedToday

FixedToday is een snel groeiende Total Workforce Management dienstverlener die haar klanten alles biedt op gebied van het proces en de strategie rondom de inhuur van medewerkers en de flexibele personeelsschil. We zijn een kleine 10 jaar geleden begonnen als een succesvol initiatief van collega’s die al eerder succesvol met elkaar samenwerkten en FixedToday is nu uitgegroeid tot een hecht team van ervaren specialisten die gezamenlijk een mooi groei realiseren.

Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. Onze manier van werken heeft in de afgelopen jaren geleid tot een enorme groei met als resultaat het tot vijf keer toe behalen van de top 10 van de Gazellen Awards in categorie groot. Momenteel hebben we zo’n 700 professionals onder contract staan. Zij werken bij klanten in diverse sectoren in Nederland en België.

Functieomschrijving

Als payroll specialist ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie van onze klanten en zorg je ervoor dat de professional op een juiste wijze verloond wordt.

Omdat onze professionals veelal Engelstalig zijn is het een vereiste om de Engelse taal te beheersen.

Je komt te werken in een enthousiast team waar jouw ervaring en inbreng op prijs wordt gesteld. Cruciaal voor je succes is nauwkeurigheid en stressbestendigheid. Je hebt een continu focus om je kennis op peil te houden.

" FixedToday is geen (chat)bot bedrijf "

Hoe ziet een gemiddelde dag eruit?

Je start je dag met het doorlopen van je mailbox en stel aan de hand daarvan een prioriteitenlijst op. Je informeert niet alleen je collega’s over de lopende zaken maar overleg ook samen wat er die dag afgehandeld gaat worden.

Aan de hand van ontvangen urenstaten zorg je ervoor dat de medewerker op een juiste wijze wordt verloond en uitbetaald. Daarbij kan het best zo zijn dat je een toelichting moet geven op de verwerking van de uren of een toelichting moet geven op de loonstrook. Hier komen jouw Engelse mondelingen vaardigheden van goed bij van pas.

Wat vragen we?

Belangrijk is dat je als collega past in onze cultuur en je prettig voelt bij onze gedachtegoed “Met Respect en Waardering” en gaat voor de lange relatie. Je bent in staat ons gedachtegoed en de toegevoegde waarde van FixedToday over te brengen.

 • Je bent in het bezit van de benodigde diploma’s en/of aantoonbare ervaring in vergelijkbare functie;

 • Je werkt zelfstandig binnen teamverband;

 • Je bent nauwkeurig en betrouwbaar met een sterk verantwoordelijkheidsgevoel;

 • Ervaring binnen de flexmarkt (uitzenden, detachering) is een pré;

 • Qua skills ben je accuraat en leergierig. Je kunt het overzicht bewaren en kunt tegen een hoog werktempo;

 • Uiteraard ben je communicatief vaardig in de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we?

 • Een prima salaris met aanvullend een mooie bonusregeling;

 • Een ruime bijdrage aan jouw pensioenopbouw, een thuiswerkvergoeding en 27 vakantiedagen (op fulltime basis);

 • Hoewel hybride werken tot de mogelijkheid behoort gaat onze voorkeur uit voor werken op ons kantoor;

 • Elke dag een lekkere lunch;

 • Een leuke bedrijfscultuur en een fijne werkomgeving. Onze collega’s komen met plezier naar kantoor om elke dag op een gedreven manier onze klanten, leveranciers en professionals vakkundig te bedienen;

 • Een training wanneer dit nodig is voor het uitoefenen van je functie;

 • Een zelfstandige, uitdagende functie met ruimte en middelen om je verder te ontwikkelen.

Kortom, werken bij een succesvol en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.

Hoe gaat het in zijn werk?

Het eerste gesprek voer je met een collega binnen het team waarin je ons kunt leren kennen en wij jou. Je kunt al je vragen stellen over ons bedrijf, de cultuur en de functie. Na een positief eerste gesprek volgt snel een tweede gesprek met een directielid en wij bieden een competentietest aan.

In deze test krijgen jij en wij een beeld hoe jij jezelf beoordeelt op 16 fundamentele competenties ten opzichte van de Nederlandse beroepsbevolking. Een mooi middel om jou te leren kennen en een eerste stap in zelfontwikkeling. Na dit gesprek hopen we je een aanbod te doen en je te mogen verwelkomen als collega.

Wil je ons team versterken?

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Ali Bouzerda; abouzerda@fixedtoday.nl of gebruik het onderstaande sollicitatieformulier.

Solliciteer