FixedToday verstaat onder “contracting” het coördineren en afhandelen van contracten met (buitenlandse) zelfstandigen, leveranciers en bemiddelaars. Daarbij wordt een 100% risicovrij en compliant proces geborgd, welke een minimale belasting op jouw administratieve organisatie zal geven. FixedToday kan jou als opdrachtgever van advies voorzien betreffende specifieke inhuursituaties in Nederland.

Meer weten? Neem contact met ons op om nader kennis te maken.

Contact? Click here

VOOR WERKGEVERS

Heeft u als opdrachtgever via uw eigen netwerk reeds zelf een kandidaat gevonden voor uw opdracht, dan kan FixedToday zorgdragen voor de juiste contractering volgens wet- en regelgeving, de facturering en de betaling van uw kandidaat of leverancier.

Compliant met wet en regelgeving

FixedToday garandeert een correctie naleving van alle fiscale en arbeidsrechtelijke verplichtingen, zodat uw organisatie nagenoeg risicovrij inhuurt. FixedToday is o.a. SNA (NEN4400:1)  gecertificeerd en wordt 2x per jaar door een externe auditor gecontroleerd op naleving van de wetgeving en een correcte boekhouding.

Tijd- en kostenbesparing

Wij kennen uw processen van inhuur en sluiten onze werkwijze daarop aan. Hierdoor gaat het proces van onboarding een stuk soepeler en hoeft u niet bij iedere leverancier het proces opnieuw door te nemen en uit te leggen.

Benchmark

Wij hebben dagelijks contact met kandidaten en leveranciers waardoor wij in staat zijn te bepalen wat marktconforme uurtarieven zijn.

Staffing

Mocht uw kandidaat de opdracht vroegtijdig verlaten, dan kunnen wij u desgewenst helpen met vervanging.

VOOR KANDIDATEN

Heeft u als kandidaat via uw eigen netwerk reeds zelf een opdracht gevonden, dan kan FixedToday zorgdragen voor de juiste contractering volgens wet- en regelgeving, de facturering aan de eindklant en uw betaling.

Uitbesteding debiteurenrisico

FixedToday werkt met vaststaande betaaltermijnen en niet met “paid when paid” constructies. In feite besteed u het debiteurenrisico aan ons uit. Mocht u de betaaltermijn nog korter willen zien, dan gaan we graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor een versnelde betaaltermijn.

Kennis van de inhuurprocessen van de klant

Wij kennen de inhuurprocessen van de klant en sluiten onze werkwijze daarop aan. Hierdoor gaat het proces van onboarding een stuk soepeler en hoeft u niet bij iedere klant uit te vinden hoe de contractering, de urenregistratie en de facturering verloopt.

Benchmark

Wij hebben dagelijks contact met klanten waardoor wij in staat te bepalen wat marktconforme uurtarieven zijn.

Staffing

Mocht uw opdracht afgelopen zijn, dan kunnen onze resource managers u helpen bij het updaten en verbeteren van uw cv en uw zoektocht naar een nieuwe opdracht.

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS