FixedToday staat ervoor dat je binnen 24 uur na het indienen van jouw aanvraag van ons een passende aanbieding ontvangt. Onze recruiters zijn sinds 2000 thuis in de wereld van Staffing binnen ICT en andere vakgebieden. Onze jarenlange ervaring, ons grote netwerk en uitdagende projectaanvragen maken FixedToday tot een interessante en efficiënte organisatie. Of je nu één of 50 aanvragen per maand hebt, op zoek bent naar een RPO (Recruitment Process Outsourcing) partner, of graag werkt met een dedicated recruiter, FixedToday denkt graag met je mee. Op deze manier werken wij aan een langdurige relatie met onze opdrachtgevers en onze kandidaten.

De aanvragen van FixedToday zijn ook te volgen op ons LinkedIn account “Resourceteam FixedToday“. Stuur een LinkedIn connectie request en je ontvangt onze aanvragen in jouw timeline.


Ben jij als IT professional op zoek naar een nieuwe IT gerelateerde opdracht en vindt je het prettig een persoonlijk contactmoment te hebben met een van onze Resource Managers? Iedere donderdag organiseren wij een Digitaal Inloopcafé van 16:00 uur tot 17:00 uur. Heb je interesse, meld je dan nu aan op onderstaand e-mail adres: meetandgreet@fixedtoday.nl

BACK TO HOMEPAGE

WANT TO KNOW MORE?

ASK OUR EXPERTS