32-40 uur per week, standplaats Culemborg

Functieomschrijving

De rol van Resourcemanager is veelzijdig. Hoofdtaak van het werk is het matchen van detacheringsaanvragen in de IT-sector, het schakelen met de IT professionals en het zelfstandig aanbieden aan onze klanten.

Je zult starten in het behandelen van aanvragen van de grote softwarehuizen en bij gebleken geschiktheid ook mee zoeken voor de aanvragen van onze eindklanten. Je richt je zowel op bestaande als op nieuwe relaties. Aanvragen van opdrachtgevers behandel je door het plaatsen van vacatures op onze eigen sites, externe jobboards en het uitzetten van de aanvragen bij onze geselecteerde leveranciers. Tevens maak je gebruik van cv-databases, social media en Google voor het zoeken naar, het vinden en het benaderen van de juiste kandidaten.

Cruciaal voor je succes is het opbouwen, onderhouden en uitbreiden van jouw netwerk. Nieuwe ontwikkelingen in recruitment volg je daarbij op de voet.

Wat vragen we?

Wegens groei zoeken we iemand met:

  • Een afgeronde commerciële of HR-opleiding bij voorkeur op HBO niveau.
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in recruitment binnen de IT, bij voorkeur in bureau recruitment.
  • Je hebt goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.
  • Qua persoonlijkheid ben je volhardend, een doorzetter, pro-actief, stressbestendig en gedreven.
  • Je kunt het overzicht bewaren in hectische situaties met harde deadlines.
  • Uiteraard ben je communicatief vaardig en je bent gestructureerd.

Wat bieden we?

FixedToday is een succesvol initiatief van collega’s die eerder met elkaar samenwerkten, een team van ervaren specialisten die reeds eerder een onderneming samen hebben opgericht en succesvol hebben uitgebouwd. Onze missie is gezamenlijk ondernemen, werken en genieten. Continuïteit is de drijfveer van de onderneming gebaseerd op de kernwaarden van FixedToday en het gedachtegoed “Respect en Waardering”. FixedToday heeft in november 2017 de Bronzen Gazellen Award gewonnen in de regio Midden en Oost Nederland in de categorie Groot. De Gazellen Award is een initiatief van het Financieel Dagblad en wordt jaarlijks uitgereikt aan de snelst groeiende ondernemingen.

Salaris en overige voorwaarden worden vastgesteld op basis van kennis, kunde en ervaring. Opleidingen zijn eerder een bewuste keuze dan een mogelijkheid.

Kortom, werken bij een jong en groeiend bedrijf, waar hard werken en plezier samen gaan.

Wil je ons team versterken?

Is jouw interesse gewekt? Reageer dan direct! Mail je motivatie en CV naar FixedToday, ter attentie van Thirza Loois-Groothuis op tloois@fixedtoday.nl.