FixedToday is gespecialiseerd in het inzetten van hoogwaardig gekwalificeerde professionals op diverse vakgebieden. Ons doel is dat wij onze opdrachtgevers en kandidaten op een correcte, snelle en flexibele manier van dienst zijn. Professionals voorzien van uitdagende opdrachten en opdrachtgevers voorzien van de juiste professionals staat hierin centraal.

FixedToday staat ervoor dat u binnen 24 uur na het indienen van uw aanvraag van ons een passende aanbieding ontvangt. Onze recruiters zijn sinds 2000 thuis in de wereld van Staffing in de ICT en andere vakgebieden. Onze jarenlange ervaring, het grote netwerk en uitdagende projectaanvragen maken FixedToday een interessante en efficiënte organisatie.

Wij zijn open en eerlijk in de communicatie naar al onze relaties. Wij zijn transparant in onze tarieven en kiezen samen met de opdrachtgever en professional de vorm van samenwerking.

Of u nu één aanvraag of wel 50 aanvragen per maand heeft. Of u bent op zoek bent naar een RPO (Recruitment Process Outsourcing) partner, of u graag werkt met een dedicated recruiter, wij denken graag met u mee. Op deze manier werken wij aan een langdurige relatie met zowel onze opdrachtgevers als onze kandidaten.