Back to Jobs

Quality Officer (certified Black Belt)

  • Location: Eindhoven, Noord-Brabant
  • Salary:
  • Posted: May 19

Functieomschrijving:
Als Quality Officer (gecertifieerd Black Belt = must) draag je de Continuous Improvement filosofie uit en pas je de bijbehorende tools & methodieken toe binnen Productontwikkeling. Verder ondersteun je bij het geven van Training van Processen, Tools en Templates. Je werkt in teamverband aan uitdagende projecten om de klanttevredenheid te verhogen. In het team ondersteun je de Project Manager door het aangeven van de te nemen stappen in het traject van probleem, via probleemoorzaak, naar de oplossing. Daarbij neem jezelf complexe analyses ter hand, met als basis de systematische toepassing van de Six Sigma probleemanalyse- en oplossingstechnieken. In geval van een redesign adviseer en ondersteun je constructiegroepen bij het toepassen van Design for Six Sigma. Om herhaling van de klantenklachten te voorkomen geef je uiteindelijk een onafhankelijk oordeel over de kwaliteit van de oplossing. Je rapporteert aan de Supervisor Six Sigma Support van Product Ontwikkeling. Organisatorisch wordt je ingedeeld in de afdeling Quality & Reliability.
 
Functie-eisen:
Voor deze uitdagende functie komen wij graag in contact met een gecertificeerde Black belt die beschikt over aantoonbare ervaring in de ontwikkeling (Design for Six Sigma) van Software, Mechatronische Systemen en Embedded Engineering. Kennis en ervaring van (automotive) SPICE en Quality Assurance is een pre.
Je hebt een HBO/Academisch opleidingsniveau en kennis van productontwikkeling (Hardware en Software) en productfabricage. Je bent in staat om mensen te motiveren en sturend op te treden in multifunctionele teams, met de ambitie om in enkele jaren door te groeien in de Productontwikkelingsorganisatie. Ook beschik je over goede schriftelijke en communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Engels.

Deadline: 26-05-2017
Tarief: n.o.t.k.
Start: 01-06-2017
Eind: 31-12-2017 met optie op verlenging
Uren: 40

Let op: freelancers moeten bereid zijn voor de duur van de opdracht bij ons op de payroll te komen. Inhuur van derden is wel toegestaan.Job listings powered by the CATS Applicant Tracking System - ©2010 CATS Software, Inc.